home             visie              tools           meten          nieuws         contact 
Meten is weten

De horoscoop is het instrument dat ik gebruik om je inzicht te geven in je leven.

Er zijn vele vergelijkingen gebruikt om de reikwijdte van dit instrument te beschrijven: je kosmische vingerafdruk; de blauwdruk van je leven; de plattegrond van je biografie; een röntgenfoto van je psyche die de diepere lagen erin zichtbaar maakt. En ga zo maar door.

Dan hebben we het over je geboortehoroscoop. Die stelt de astroloog in staat een kracht- en zwakte analyse te maken. Waar liggen je sterke punten, wat zijn de uitdagingen in je leven? Het astrologische meten is weten op welke levensgebieden je de wind mee hebt, en op welke je met tegenwind te maken gaat krijgen.

Een ander belangrijk astrologisch meetinstrument is de voortgang van de planeten. Die geven ons een astrologische vooruitblik: wat is er op komst?
Een geboortehoroscoop is een ‘bevroren’ beeld van de hemel op het moment van je geboorte. De planeten staan daar allemaal op een vaste plaats. Maar de planeten blijven natuurlijk gewoon hun rondjes lopen door de zodiak, en dus ook door je horoscoop.

Dit maakt het de astroloog mogelijk om te ‘klokken’ wanneer planeet A op punt B arriveert en op basis daarvan een inschatting te maken over wat dat voor je gaat betekenen.

Het astrologische meten is weten op welke levensgebieden je ontwikkelingen te verwachten hebt, wanneer, en welke.


Klik voor consultmogelijkheden op Particuliere consulten, of Zakelijke consulten: Astro*Logistics